Stichting Nederlied presenteert de prachtige Pride Show ‘Zingend de kast uit’. Met een lach en een traan zingen bekende artiesten de mooiste liedjes over anders zijn dan anderen. 

Van 23 november t/m 1 december te zien in theater het Zonnehuis, Zooneplein 30, in Amsterdam-Noord. Koop nu je kaarten op nederlied.nl. Met de mooiste liedjes brengt Nederlied een eerbetoon aan de pioniers die een voorbeeld zijn voor de acceptatie van anders zijn dan anderen. Een programma vol met emotie, plezier en humor. Over jezelf mogen zijn, seksualiteit, geaardheid, acceptatie en emancipatie.

Met in elke voorstelling: Frans Mulder, Tony Neef, Emile Baars, Irene Hemelaar, Bart Steenbeek, Yo Germain, Evert de Vries en afwisselend Rikkert van Huisstede, Roberto de Groot of Barrie de Bruin.

Speciale gastoptredens door: Astrid Nijgh (23/11), Jan Simon Minkema (23/11), Paul Haenen (24/11), Paul Groot (24/11), Sjors van der Panne (28/11), Serge-Henri Valcke (29/11), Philippe Elan (30/11) en nogmaals Astrid Nijgh (01/12).

Orkest onder leiding van Paul Tijink (piano), met René Trok (accordeon), Timo Menkveld (drums) en Ton Nieuwenhuizen (bas).

Stichting Nederlied
Hestiastraat 67-II
www.nederlied.nl